I dag er dagen jeg har fryktet og ventet utålmodig på i lang tid endelig her. I dag skal jeg reise hjem igjen til mitt kjære Norge! Jeg har egentlig unngått å ta farvel med mange av vennene mine her nede da det er vanskelig nok å dra som det er. Jeg kommer til å savne så mye mer enn jeg noengang trodde var mulig. Svømmetreninger utendørs i 35 varmegrader, lesing ute på basketballbanen mens solen steker, kjøreturer til Wal Mart med Cassidy, løpeturer langs kanalen med alle fiskene (som man kan se igjen nå, Hanna), å synge av full ghals mens vi kjører bort til ZoYos på onsdager i pysjamaser for å få halv pris, og så mye mer at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gleder meg altfor mye til å komme hjem igjen, smatidig som jeg gruer meg like mye til å dra.

Jeg har brukt store deler av dagen i dag på å pakke de siste ti månedene av livet mitt ned i to store koferter. Det viste seg å ikke være en lett oppgave, og etterhvert ga jeg nesten litt opp. Får våkne opp tidligere og gjøre det ferdig.Vel, med dette sier jeg vel egentlig farvel. Dette var en blogg jeg bare skulle ha for å dele alt det jeg opplevde i USA med familie og venner, og nå som det går mot slutten gjelder det samme for denne bloggen. Tusen takk til alle (les: Stephanie) som har kommentert (Stephanie) og fulgt med på hvert eneste innlegg (Stephanie). Det har brakt mange smil i både tunge og gode tider.

Vi sees veldig snart!
  1 kommentarer på "TAKK FOR MEG"

Stephanie
Skal innrømme at jeg ble litt sjalu på Hanna som ble nevnt i innlegget ditt, men så ble jo jeg det også! og da gikk det egentlig bra! (Jeg er ikke sjalu lenger Hanna! med mindre du fikk plass på operataket i går, da er jeg nok litt sjalu likevel)

Jeg har kost meg masse med bloggen din, Andrea! Hold ymse folk oppdatert om alt du holder på med over seas! Savnet deg i fransktimer og snakket nostalgisk om deg med claudia, christine, eleonore og sara! men nå er ventetiden over! ENDELIG!

Dette har vært en super blogg med masse fine bilder, fine ord og kommentarer på faktsik hvert eneste innlegg utenom det om Dale Oen tror jeg, som var med vilje. Haha, skriver mitt eget innlegg i kommentarfelet her, men leserne dine har vel godt av noen fine ord fra meg også! Haha! Har kost meg masse med å skrive både fornuftige og ufornuftige ting, nå trenger jeg ikke å vente på et innlegg lenger før jeg kan buse ut med alt det lite kloke jeg har å komme med.

I morgen skal jeg i møte med rektor for å finne ut av klasseromsituasjon og klasser til neste år! om ikke jeg skal stå på mitt! De som har vært i utlandet skal få komme tilbake til den gamle klassen sin. 3H kan være de ekstra elevene som søker seg inn fra en annen skole, dermedbastabom! mehehe!

jeg takker foa meg med en fransk strofe!

Voulez vous couchez avec moi ce soir! Hvorfor, fordi du sin slue slange har lurt deg unna et siste år med fransk! Jeg der i mot har valgt fransk 3 til neste år. Bloggen skal få slippe å høre resten av denne historien, but trust me, this is not the end, andrea!

PS! Du må aldri slette blogge, ikke i løpet av det neste året i alle fall! tenk så mange fine minner : )

Au revoir! : )
31.05.2012, 17:54


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits