I dag var den siste skoledagen jeg noengang kommer til å tilbringe på en amerikansk high school, og snakk om å fylle hodet med informasjon helt til siste slutt. Bare i dag hadde jeg finals i matte, kjemi, fysikk og kortimen. Det er bare prøver som varer i 1 time og 15 minutter, men de bestemmer tjue prosent av karakteren din. Sååå, var nødt til å lese igår kveld.

Det var utrolig rart å forlate skolen etter endt skoledag, for på en måte tenker en del av meg at jeg snart skal tilbake sit selvom jeg godt vet at det ikke er sant. Det virket ikke som et endelig farvell med mange av mine nye venner her nede, selvom jeg vet at sjansen er stor for at vi aldri treffes igjen.

Som om ikke det var trist nok, sp fant jeg ut st det var den siste svømmetreningen før sommeren i dag, og med det også den siste svømmetreningen med MAC svømmeklubb noensinne for meg. Det var utrolig rart å tenke at nå skal jeg aldri mer svømme i det bassenget igjen, eller ha trener Glen Coco til å stå på siden av bassenget med koppen sin som rommer to liter med brus som han tømmer i løpet av treningen innimellom forklaringer av drills.

Var liksom ikke forberedt på at alt skulle slutte så brått. Føler at jeg ikke har hatt noen tid til å forberede meg på en måte, samtidig som jeg har hatt de siste ni månedene til akkurat det.

Nå må jeg legge meg. Skal opp klokken 6;00 i morgen for å ha graduation rehersal, og så et det graduation på kvelden. Tiden flyr!  1 kommentarer på "FERDIG"

Stephanie
: )
25.05.2012, 15:15


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits