I dag var den aller siste hele skoledagen jeg hadde på Mountain View High School Det var siste gangen jeg hadde lunsj på en amerikansk skole, siste gangen jeg hadde en amerikansk historie time, siste gangen jeg hadde en kjemi time og sist men ikke minst så var det siste gang jeg hadde jewelry, antakeligvis for alltid. Jeg virkelig elsket den klassen! Å bare kunne sitte i min egen lille verden og lage smykker i en time hver dag, passer meg helt perfekt! Fikk utrettet en del også, så jeg kommer hjem med fem sølvringer, en kobber nøkkelring og et sølvsmykke.

Det er rart, for på en måte har jeg ventet på denne dagen så utrolig lenge, samtidig som en del av meg ikke ville at den skulle komme. At skoleåret nærmer seg slutten betyr jo at det gjør også mitt fantastiske utvekslingsår.  I morgen har jeg bre skole frem til halv ett, og så er det graduation allerede nå på torsdag. Bare en uke etter det skal jeg stå med koffertene pakket på Sky Harbor flyplass å være klar til avreise hjem igjen til Norge. Jeg har så blanede følelser! Gleder meg selvfølgelig masse til å komme hjem igjen, men da jeg reiste fra Norge var det "Ha det kult, vi sees om 10 måneder". Nå aner jeg ikke når eller jeg om i det hele tatt kommer til å ha mulighet for å reise tilbake hit en gang og treffe igjen mange av de som har gjort året mitt så fint som det ble til slutt. Det er noe helt annet å si hade når du ikke vet hvor lenge det er til du kan si hei igjen.

Vel, jeg har fortsatt en uke og to dager igjen så kan fortsatt rekke mye. Ses snart! 


  1 kommentarer på "LOOK, I MADE THIS"

Stephanie
Whaat? Hvordan har du klart å lage ringene? Det så jo ille kult ut! Proff er du! men bruker dere proff utstyr eller kunne du liksom sittet hjemme på rommet og laget det? Kult er det anyways!
23.05.2012, 17:52


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits