'

Hei! Håper dere alle hadde en kjempefin 17. mai! Ble ikke noe storslått fering her, annet enn at Isabelle, Cassidy og jeg kjøpte med oss is og jordbær som vi spiste til vi ble kvalme etter skolen. Så det var så nærme en feiring som man kunne komme her, tror jeg.

På tirsdag kveld hadde jeg endelig fremføring av Broadway konserten vår. Vi hadde to forestillinger den kvelden, med 3 timers ventetid mellom hver opptreden vårt kor hadde. Men det var kjempegøy, så litt ventetid gjorde meg ikke så mye. Det var en fullsatt sal under begge showene, og jeg har hørt mange positive tilbakemeldinger fra venner og vertsfamilie som var og så på. Under den første forestillingen klarte jeg nesten å falle da jeg plutselig måtte stå på ett ben i de skjeveste høyhelte skoene jeg noengang har satt bena mine i. Reddet meg (utrolig nok med tanke på min klønete historie) i siste liten og tror jeg klarte å dekke over det. Eller, det forteller jeg meg selv i hvertfall.

Jeg hadde litt tid etter at showet var ferdig også, så jeg dro på Sonic med Katelyn, RIlley, Hollie, broren til Katelyn og to av hans venner. De har virkelig de beste milkshakene i området, så det ble dagens middag for meg. Velkommen til Amerika! Neida, spiser vanligvis middag, men jeg var på skolen fra klokken 1600-2200 og fikk ikke lov til å dra for å kjøpe noe å spise før etter at vi var ferdig med alle fremføringer... Det skjedde ikke før klokken var blitt halv ni, og da var det litt for sent for en ordentlig middag. Men jeg hadde det kjempegøy i den overfylte bilen hvertfall. Måtte sitte på fanget til Rilley for at alle sju skulle på plass haha! Godt at det ikke er langt mellom hvert spisested her. 


  1 kommentarer på "YOU'RE DOING FINE, OKLAHOMA"

stephanie
oi, det så skikkelig proft ut!men jeg vil de bilde med rød ring rundt deg, sånn som de har i se og hør : )
18.05.2012, 14:48


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits