Nytt ordtak. Fire uker virker lenge når du virkelig ser frem til noe, og akkurat nå føles det lenger enn noen gang. Jeg har allerede vært her i 284 dager, så de siste 22 burde da gå ganske fort? Jeg mistrives ikke. Har det faktisk veldig fint. Bedre enn noengang tør jeg tilogmed påstå. Det er bare det at jeg er så utrolig klar for å dra hjem. Men, mens man venter....

På mandag fulgte vertsmor meg til Mesa Vehicle Department etter skolen for å endelig kunne hente det ordentlige førerkortet mitt! Jeg får ikke brukt det før om 4 måneder, men det er fortsatt utrolig stort. Jeg har et amerikansk førerkort, dere! Og det har Grand Canyon i bakgrunnen. Hvor fantastisk er ikke det?  

På skolen er nesten alt stort sett som før. Eneste som er annerledes er at jeg har lunch rehersals hver eneste dag denne uken da Broadway forestillingen nærmer seg med stormskritt. Personlig så har jeg ikke peiling på hvordan vi skal rekke å få alt ferig i tide til neste tirsdag. Jeg og mine to freshmen dansepartnere surrer fortsatt som om det var dag én. Ingen av oss vet hvor vi skal stå, eller hvorda vi skal stå, eller når vi skal bytte plasser. Kostymer er vel det eneste som er på plass akkurat nå. Broadway forestillingen er forresten et årlig show der alle korene bidrar med en medley fra en kjent musikal i en bestemt stil. Det skal tydeligvis være den beste konserten av dem alle, så jeg gleder meg samtidig som jeg er voldsomt nervs for å stå på første rad uten å vite hva jeg skal gjøre. Vel, vi klarer vel å få lørt alt på en eller annen måte. Wish me luck!
 

Har forresten en mega diskusjon med en som jeg går i samme jewelry og historieklasse sammen med hver eneste dag for tiden.
- But, Andrea, it does not make any sense. How can you be Norwegain and come from Norway. I say you are either Norwayan from Norway, or Norwegian from Norwegia. 

 Åh, Amerikanere er noen fantastiske skapninger. Kommer til å savne mange av dem! Men akkurat nå er det Norge jeg savner, og jeg klarer nesten ikke vente til jeg er hjemme igjen!


  1 kommentarer på "DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT, MÅ VENTE LENGE"

Stephanie
hahah, herlig! Det skal sies at Svein konsekvent sier spanierne, riktig eller galt rart høres det ut i alle fall. Og enda mer du har gått glipp av Paradise Hotel! En daglig dose idioti har holdt meg gående gjennom tunge dager, og Iselin ville nok sagt: Den som venter på noe godt venter ikke for Jesus! #lol (hashtag fordi jeg har blitt både twitterraped OG faceraped i dag, herlige Foss!!)
09.05.2012, 21:55


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits