Det har ikke blitt så mye blogging i det siste da jeg ved et uhell klarte å søle neglelakkfjerner og pcen min, og gjøre tastaturet helt dysfunksjonelt. Hver gang jeg skulle skrive inn en bokstav matte jeg hente opp skjermtastaturet og manuelt trykke på hver bokstav for å skrive. Utrolig tidkrevende, og ikke minst irriterende. Så i dag tok vertsmor meg med på Staples etter at vi hadde spist lunsj på In-and-out burger, slik at jeg fikk kjøpt et tastatur med en USB-kabel som jeg bare kan koble inn. LYKKE! Fant nettopp ut at jeg får til å skrive æøå selv med et amerikansk tastatur!!! Nå er det jo som å ha en helt vanlig pc igjen... Nesten.  

På skolen i går ble det utdelt graduation cap and gowns i Bulls Eye butikken på campus under lunsjen, så nå kan jeg starte å samle på luer akkurat som i Twilight filmen (Stephanie). Nå går det virkelig mot slutten på utvekslingsåret merker jeg. Det er under fire uker til jeg er hjemme på norsk jord igjen. Bittersøtt. Ikke bare fikk jeg utdelt alt av graduation saker, men jeg fikk også bildene som en fotograf tok av oss på prom! Husker bare at han ba meg skyte hofta så langt ut til siden at jeg trodde jeg kom til å se ut som en spørsmålstegn på bildene, men de ble faktisk ganske så bra. 

I dag kjørte vi et langt stykke (les: 50 minutter) ut til et outlet kjøpesenter. Det var fint der ute, men det var liksom ikke et outlet ettersom prisene stort sett var de samme som i vanlige butikker. Jeg måtte fortsatt betale $35 for et par shorts, som egentlig er mer enn hva som er vanlig på andre kjøpesentre. Men det var fortsatt veldig koslig å tilbringe tid med vertsfamilien. Det er det jo alltid! Kommer til å savne dem når jeg drar. Spesielt Cassidy.   1 kommentarer på "CAP & GOWN"

Stephanie
Det er så fint med bekreftelse på at du leser kommentarene mine! Mehehe : ) Det ble gjennomført en liten seiersdans da jeg leste navnet mitt, mehehe : )

Outlet i seg selv er gøy da. Alt samlet på et sted, koste hva det koste vil. haha!
06.05.2012, 20:43


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits