For en kveld vi hadde i går!!! Vår internasjonale prom-gruppe med representanter fra Finland, Frankrike, Vietnam, Kina, Japan og Norge var helt fanatstisk. Goldie og Emily var de eneste amerikanerne i gruppen vår. 

For meg startet dagen med en kjapp tur til wal-mart ettersom jeg skulle gjøre alt av sminke og hår selv, men eier kun eyeliner og mascara. Jeg var ferdig til å dra til Elen (fransk) sitt vertshus først klokken tre. Der var alle klare for en real photoshoot. 

Det er en standard amerikansk pose med en hånd i siden og albuen ut på alle bilder, så det ble en del av dem. I tillegg måtte vi posere foran limoen som Elens vertsforeldre hadde leid inn og nektet å la oss betale noe som helst for. Utrolig snilt! 

Vi ble kjørt til Masas Sushi der limo-sjåføren slapp oss av og ventet på oss til vi ble ferdige med å spise to timer senere. Vi spiste masse sushi, og jeg spiste litt laks igjen for første gang på ni måneder! Rart hva man ser på som stort og spesielt etter å ha vært borte hjemmefra en stund. 

Selve dansen var veldig stilig og bar et litt classy preg over seg. I motsetning til de andre sansene som har blitt avholdt i en svett gymsal, så hadde de leid er kjempefint lokale til prom. Utendørs var det satt opp små bord under et tak av lyspærer, det var bur med hvite duer, og en stor patio midt ute på plassen. Jeg tilbrakte mer tid utendørs enn inne, mye fordi det ble veldig tung og fuktig luft inne etter hvert som flere mennesker kom og dansingen tok av. Det var kjempegøy å se alle man kjenner pyntet i de fineste kjoler. Prom er nok litt mer spesielt dersom du har gått på samme skole, og med de samme menneskene, gjennom hele high school. Det er ikke like stort når du bare har kjent menneskene i ni måneder, men fremdeles gøy! 

Da dansen var ferdig klokken halv tolv, hadde vi fortsatt limoen en liten stund til. Det utnyttet vi ved å be sjåføren om å kjøre oss gjennom McDonald's drive-thru for å kjøpe milkshake og pommes frites. Det smakte helt forferdelig, men hvem bryr seg vel om det. Ansiktsutrykkene til de som serverte oss gjorde at det var verdt de fem dollarene. 

Nå har jeg akkurat en måned igjen i USA, og på fredag skal jeg hente min cap and gown. Fortsatt mye som skjer fremover! 

 For en kveld! 

 

 


  8 kommentarer på "PROM 2012"

Julie
så utrolig fin!
30.04.2012, 08:40 URL: http://www.julieccc.blogg.no
Hanne & Emma - kommenterer ALLTID tilbake
så fine kjoler og fine bilder!!!
30.04.2012, 09:08 URL: http://thecouzinz.blogg.no/
Navn
Fiine bilder og nydelig kjole, kommentere tilbake på Styleus.blogg.no
30.04.2012, 09:22
Birgitte M.
Herlig fin kjole ! Du er på utveksling? :-) Hvor i USA er det du er?
30.04.2012, 09:34 URL: http://lissielou.com
nattefr0st
Morsome og fine bilder av dere. Og så nydelig kjole du hadde på deg!

Hørtes ut som en super kveld. :)
30.04.2012, 10:07 URL: http://nattefr0st.blogg.no
Maiken - Med I
så utrolig pen kjole du hadde! Og kjempe koselige bilder av dere jentene :) Kos deg masse den siste tiden i USA!
30.04.2012, 10:42 URL: http://lifeofmaiken.blogg.no
Maria
Så utrolig fin kjole du hadde! :D Høres ut som du hadde en fin kveld! :)
30.04.2012, 11:35 URL: http://creatrix.blogg.no/
Stephanie
jeg kommer ikke over mc-ern. Helt fantastisk.La oss leie en limmo bare for å kjøre gjennom mc-ern ullevål og bestille mat, mehehe. virker litt gøy : p

kjempemange fine bilder : )
30.04.2012, 11:49


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits