Hadde en helt perfekt lørdag denne helgen!

Jeg, Mathildem og Isabelle ble sluppet av på Scottsdale Fashion Square, mitt absolutt favoritt handlesenter her i nærområdet, tidlig på dagen. De har så og si alle de store butikkene som finner her i USA; Forever21, Hollister, Abercrombie, American Eagle, Victoria's Secret, Aldo, Steve Madden, Macy's, Dillard's og til og med H&M som hjelper en del på hjemlengselen. Det er sikkert mange, inkludert meg selv, som sikkert tenker at man drar på shopping hele tiden når man er i Amerika da alt er så billig og nærme, men for å være helt ærlig har jeg aldri vært på så få handleturer som i år. Jeg har fått inntrykket av at amerikanere rett og slett ikke liker å dra på shopping, så derfor blir det kun til at vi får til å dra når vi får samlet en liten gjeng med utvekslingselever. 

Vi hadde hele ti timer å bruke til å bare vandre rundt på kjøpesenteret, men det føltes ikke lenge i det hele tatt! Tiden gikk unna superfort, og da vi bare hadde et par timer igjen konkluderte vi med at vi ikke hadde hatt noe i mot å bare overnatte der ute. Jeg fikk ordnet alt av siste smådetaljer til prom, og en del andre ting ettersom jeg har på følelsen at det var siste gangen jeg var ute på det kjøpesenteret før jeg drar hjem igjen til Norge.  

Da kvelden nærmet seg slutten, bestemte vi oss for å dra på kino ettersom det fortsatt var en stund til vi ble hentet og da alle butikkene hadde stengt for kvelden var det ikke så mye annet å gjøre. At de har kinoer inne på kjøpesenteret er absolutt ikke dumt! Vi fikk gratis cupcakes som ble delt ut i forbindelse med reklame for en eller annen bil (merkelig), og gikk for å kjøpe kinobilletter til filmen The Lucky One. Vet ikke om de sender den på kinoer i Norge engang jeg, men den var ihvertfall kjempefin! Passet spesielt bra som en avslutning på en skikkelig jentedag. 

Nå er klokken snart 01:00 her, så jeg kommer antakeligvis til å lese over dette i morgen og ikke huske noe av hva jeg skrev. Tror kanskje jeg skal legge meg. Er tross alt litt utslitt etter å ha tilbrakt dagen med å bare ligge ute i solskinn og 40 varmegrader. Livet som utvekslingselev dere, det kan være ganske så bra til tider! 


  1 kommentarer på "GOOD TIMES"

Stephanie
og jeg som hadde så store planer om å sende ned lange handlelister og masse penger.. Handlelistene er det ikke noe å si på, penge der i mot.. Lol!

Jeg møtte Knut Storberget på lørdag, tørr og påstå at en eks justiminister på loppis er et ganske fascinerende syn det også!
23.04.2012, 20:52


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits