Har så dårlig samvittighet overfor vertsmoren min etter å ha dratt henne med ut på den håpløse jakten etter en ballkjole. Det totale antallet timer som ble dedikert til det oppdraget i dag, tror jeg er på nærmere 6 timer. Ops! For å gjøre det mindre skremmende, tok jeg med meg Isabelle som også leter etter en kjole. 

I begynnelsen var det utrolig gøy å se på kjoler. Vi dro til 2 forskjellige brudekjolebutikker der de også solgte et helt hav av prom dresses, men dessverre fant ingen av oss noe. Det føltes som om alle kjolene hadde falt ned i en gryte med glitter, eller blitt grundig dynket med volumspray. De var store og inneholdt litt for mye av alt for våre Europeiske stilsanser. Nå begynte jeg å bli grundig lei av å se på så mange kjoler uten å finne noe som funket. Vårt siste håp ble Chandler Mall der de hadde Macy's og Dillard's blant annet som pleier å ha det meste. Der prøvde vi en del kjoler, men det var fortsatt ingenting som funket helt.

Den siste butikken vi bestemte oss for å besøke før vi følte vi måtte dra for å ikke slite ut vmor helt, var en liten butikk jeg aldri har hørt om eller lagt merke til før. Det så ut som en vanlig klesbutikk, men helt bakerst hadde de flere vegger med kjoler. Der endte vi begge to opp med å finne kjoler som funket, men jeg er fortsatt litt usikker på min. Den er utrolig fin, men også veldig enkel. Kanskje litt for enkel for et "once in a lifetime American high school prom": Jeg får sove på saken. Kjolen henger hvertfall på soverommet mitt, så jeg skal slippe å gå i olabukser om halvannen uke. 


  4 kommentarer på "PROM DRESS SHOPPING"

martyparty
WOOO! FUN! ta med kjolen hjem igjen så jeg kan stjele den!!
19.04.2012, 18:58
Stephanie
Om ikke jeg er sjalu.. Jeg sier det gang på gang.. men jeg vil være deg, andrea.. Jeg vil også på kjoleshopping helst med din lommebok også : )
19.04.2012, 23:51
Vanja Strand
Sv: Nå har jeg brukt en god stund på bare å bla ned på bloggen din og sett på bilder. Jeg gleder meg jo bare mer og mer. Mitt førstevalg var egentlig USA, men foreldrene mine mente at det ble for langt + det var mye dyrere så vi hadde ikke helt budget til det. Det ser ihvertfall ut som om du har storkost deg! Var vertfamilien din grei? Var det veldig vanskelig å være vekke fra familie og venner så lenge? :)
21.04.2012, 01:26 URL: http://vanstr.blogg.no
Andrea
Vanja Strand: Vertsfamilien min er fantastisk bra, og jeg har vært utrolig heldig sånn sett. Det er selvsagt tøft å være borte fra dem så lenge, men det har faktisk gått overraskende greit. Det eneste som var virkelig merkelig og da jeg merket at hjemlengselen kom, var i juletiden. Men det kommer en ny jul neste år også :)
21.04.2012, 09:34 URL: http://andrealoes.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits