Wii, en helg helt stappet full av ting å gjøre. Det var ikke et eneste ledig øyeblikk, og det har jeg ikke opplevd på lenge. Jeg merker det i dag at jeg var mye på farten, og kanskje ikke fikk helt optimalt med søvn, ettersom jeg sitter her med fysikkleksene og har mest lyst til å rive istykker papiret og stupe tilsengs. Men det var verdt det!

På lørdag kom Marije og hennes vertsfar hele veien fra huset deres som ligger en halvtimes tid unna, bare for å hente meg. Utrolig snilt! Vi kjørte tilbake til huset deres der vi slang fra oss tingene våre og gikk bort til Superstition Mall som er et av de større og bedre i området. Er litt misunnelig på at hun har gåavstand dit, haha! Etter å ha hjulpet henne med å plukke ut et nytt digital kamera i den store elektronikk butikken Best Buy, gikk vi på leting etter en buffet som vi hadde hørt var i nærområdet. Vi fant det til slutt, og fikk så mye middag som vi orket til kun $15. Jeg ser på det som normalt å sitte på et spisested i ihvertfall et par timer når man først går dit, men amerikanere har visst et litt annet syn på det. Når de kjøper seg noe, spiser de det gjerne i bilen på vei til det neste stedet uansett om de har dårlig tid eller ikke. Av og til tar de med seg maten og sitter og spiser i bilen mens den står parkert på parkeringsplassen istedetfor å sette seg ned og slappe av. Merkelig. Uansett, da vi hadde sittet der i nærmere to og en halv time, kommer servitøren bort, smiler og sier; "Dere sitter bare og snakker dere, ja". Etter det følte vi at vi avslørte litt for godt at vi ikke var ekte amerikanere ved å bli sittende der enda lenger, så vi dro hjem igjen. 

Dessverre rakk vi å smake på det jeg trygt kan kalle det ekleste jeg har spist i USA, nemlig corn dogs. Grøss og gru så søtt, fett, og ekkel smak på "kjøttet"!

Søndagen var helt perfekt! Akkurat sånn jeg hadde forestilt meg at noen av helgene i varme USA kom til å være. Etter en kjapp sykkeltur ned på butikken for å kjøpe noen blader og verdens beste is-te fra Fresh&Easy, var vi klare for å legge oss på solsenger ved bassenget i hagen hennes og gjøre absolutt ingenting. Vi solte oss, leste i sladderbladene, snakket om hvor fort året egentlig har gått og sånn generelt om hva vi har opplevd. Nok en samtale som du kun kan ha dersom du har vært en utvekslingselev selv. Det var så herlig å ligge ute i solskinnet og bare nyte varmen. Er nok lenge til jeg kan sole meg i 30 grader i begynnelsen av Mai igjen. 


  3 kommentarer på "WHAT A WEEKEND"

Stephanie
Ingenting er som kyllingpølse fra prior..
17.04.2012, 23:38
Andrea
Stephanie: Eller grillpølser fra Gilde
21.04.2012, 09:38 URL: http://andrealoes.blogg.no/
Stephanie
Eller pølsefest på narvesen. Alle pølser 19 kroner
24.04.2012, 18:00


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits