Jeg merker ordentlig godt at utvekslingsåret mitt begynner å gå mot slutten. Plutselig lurer vertsmor på hva det er jeg vil se før jeg drar hjem igjen, og jeg er opptatt stort sett hver eneste helg fordi folk vil henge med meg før jeg drar. Om det vare hadde vært sånn som det er nå gjennom hele oppholdet, hadde det vært fantastisk. Dersom hver helg hadde vært som jeg tror denne kommer til å bli, hadde alt vært så utrolig mye lettere.

Helgen startet hvertfall helt fantastisk! Katelyn, min bestevenn i kjemiklassen, skulle arrangere en litt forsinket bursdagsfeiring for Tara, min beste venn i historieklassen, så de ba meg om å bli med også. Jeg og Cassidy kjørte rundt i en halvtime for å prøve å finne den lille burger restauranten de hadde bedt meg om å møte ved. Siden dette er venner av Cassidy også, og hun var sjåføren min, tok jeg henne like gjerne med. Vi fant det til slutt, og vi er nå godt kjent på parkeringsplassen på Broadway og Lindsay Dr. krysset om noen noengang roter seg bort det. Tro meg, vi kjenner det stedet etter i kveld.

Etter å ha spist hamburgere, dro Cass hjem for å øve til en prøve hun har i morgen. Jeg dro videre med Katelyn, Tara, Katelyn, Kate, Reily, og Dallen. Reily hadde nettopp flyttet, så vi dro til hans forlatte hus og lekte morder i mørket. Amerikansk ungdom er en smule mer barnslige enn europeiske, men det er det ingenting galt i. Vi hadde det helt ekstremt morsomt mens folk snublet rundt, skremte hverandre og tråkket på de som lå "døde" på gulvet.

På vei til og fra overalt tappet vi så mange vi kunne inn i de to truckene, skrudde musikken opp på full guffe og siste nedover Mesas forlatte veier. Selvfølgelig var det mest contry musikk som ble spilt, men etter å ha bodd her så lenge som jeg nå har, liket jeg faktisk contry musikk og synger meg av full hals mens jeg lager nye ord for å erstatte de ordene jeg ikke kan i sangtekstene. Det er ikke alltid det høres engelsk ut, haha!

I morgen skal jeg overnatte hos Marije, kanskje møte Danielle på dagen, og på søndag har jeg og Isabelle planlagt.... PROMDRESS shopping!!!


  1 kommentarer på "LOVE MY LIFE"

Stephanie
denne helgen din har inneholdt om mulig mer enn jeg har gjort siden jul. trist, men sant.. Lite å gjøre! lol. Du kan synge watermellon var det ikke noe sånt noe?

og for å si noe fornuftig for en gangskyld. http://buro.unginfo.oslo.no/bilfritt/ Signer oppropet, Andrea! Vi vil ha et bilfritt sentrum innenfor ring 1. : )
14.04.2012, 18:04


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits