Central Park var kjempefint nå på våren med alle blomstene og knoppene på trærne. Spesielt jeg ble utrolig overrasket over hvor grønt allting var etter å ha bodd i ørkenen et år, og det fikk meg til å tenke på hvor me jeg savner norsk natur. Men, nå er det bare femti dager til jeg får se det igjen! Det er halvparten av hundre det.

Vi tilbrakte nesten halve dagen i parken den tredje dagen i NY, og tok blant annet en times båttur på en av innsjøene som finnes der. Var kjempekoslig å ro ute i en båt med mamma, snakke, prøve å ta igjen Eline, Hanna og pappa i den andre båten, og følge med på skildpadder i vannet. Central Park er et utrolig fint sted. Så mange fine forskjellige trær, broer, stier, og dyr. Hanna ble utrolig fascinert av alle ekornene som løp rundt på jordene, mens jeg synes at skildpaddene var kulest ettersom jeg ikke hadde forventet å se det i de vannene i det hele tatt.

Tror bare jeg skal la bildene snakke for seg selv jeg. 


  1 kommentarer på "CENTRAL PARK"

Stephanie
Bildet av søstrene Rønvik så skikkelig planlagt ut. Superfint!
11.04.2012, 20:51


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits