I dag har jeg fri fra skolen siden alle sophmores skal testes i noe som kalles AIMS. Aner ikke hva det er annet enn at det er en slags test for å måle kunnskapsnivået. Men det jeg vet er at det gir meg fri fra skolen én dag, og kort skoledag i morgen så jeg liker AIMS jeg.

På morningen i dag dro jeg ut for å spise frokost med vertsfamilien. Dro til et spisested kalt iHop der de selger alle varianter av amerikanske pannekaker og crepes som du kan tenke deg. Jeg prøvde å holde meg unna de aller største sukkerbombene, så frokosten min ble en utrolig god crepe med frisk frukt. Yum!

Nå skal jeg dra ut for å møte Isabelle. Vi skulle egentlig gå på prom-dress shopping i dag, men så er det det der med sjåfører og slikt igjen da. Føler jeg ikke kan spørre folk om å kjøre meg overalt hele tiden heller. Å, som jeg savner kollektiv transport! Får se hva vi finner p å istedenfor. Har på følelsen av at dagen kommer til å tilbringes liggende og sole meg i en park. Ikke verst det til at det fortsatt bare er april. Skriver mer om New York senere i dag. 

  2 kommentarer på "30˚C"

Stephanie
Hurra for Ruter og Flexus! haha, på jobben i dag jobbet vi med å få samarbeidspartnere til å få utvidet nattbuss tilbudet! hurra for kollektivtransport også om natten! : )
10.04.2012, 22:28
Andrea
Stephanie: Jeg har vært så dårlig til å svare deg tilbake på alle kommentarene dine, men du skal vite at de er et lyspunkt i min blogghverdag (lol). Men uansett, så aner jeg ikke hvor mange ganger jeg har ledd høyt av noe du har skrevet, eller bare sittet og smilt for meg selv. Vertssøster lurer alltid på hvorfor jeg sitter og gliser til dataskjermen. Stephanie, du er best!!! <3 Og få til mer nattbusser. Buss er fett, og man må sette mer pris på bussene. Selv når de er irriterende mye forsinket.
11.04.2012, 08:06 URL: http://andrealoes.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits