Hei hei! Nå er det bare en drøy time siden jeg landet på flyplassen i Mesa, men jeg er allerede tilbake hos vertsfamilien og er klar til å legge meg. I tillegg til en lang fem-timers flytur, bidrar også tidsforskjellen til at jeg er i overkant trøtt til at klokken bare er 22:30.

Vanligvis har jeg ikke noe imot å fly. Synes faktisk takeoff er ganske morsomt, og at turen i seg selv er avslappende nok. Du får tid til å gjøre mye du ellers ikke ville ha tatt deg tid til. Som lekser for eksempel. Neida, bare tuller! Men jeg gjorde faktisk lekser på vei hjem. Nedstigningen på den andre siden gir meg alltid en uvell følelse i hele kroppen.

Det var ikke bare nedstigningen som var unehagelig denne gangen, desverre. For det første så har jeg aldri sett så mange småbarn på et fly før i hele mitt liv. Uheldigvis satt det en rett ved siden av meg som hadde en del raseriutbrudd innimellom og et ubehagelig lyst skrik.

For det andre så hadde jeg en merkelig gammel nederlandsk dame sittende ved siden av meg. Hun sovnet etterhvert mens hun holdt et vannglass. Plutselig merket jeg at det ble veldig kaldt i setet mitt, og da jeg kikket ned hadde hun klart å tømme alt innholdet i glasset, inkludert isbiter, i fanget mitt. Flott! Som om ikke det var nok så våkner hun, kikker på glasset overrasket over at det ikke fortsatt er fullt før hun kaster det i setelommen og legger seg til å sove igjen. Ville bare ha et enkelt unnskyld jeg, det jeg satt med ti servietter i fanget og en iskald bukse.

Men nå et jeg tilbake og fortsatt i et stykke, så jeg er fornøyd. Lover å legge ut masse bilder av bla Central Park, som var helt fantastisk nå på våren, i morgen. Snakkes!


  0 kommentarer på "I'M HOME"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits