Den andre dagen i New York ble et realt shopping stunt. Etter at pappa ikke følte seg helt bra, og bestemte seg for å bli igjen på hotellet i noen timer til, løp vi andre bort til de altfor store og uoversiktelige butikkene på Times Square og dro frem lommebøkene. Orket ikke skrive sånn kjempemye, så her får dere en bildedagbok istedet.

Først gjorde vi et lite stopp innom Magnolia Bakery og kjøpte med oss litt "lunsj"

Deretter gikk vi hit

For å sette oss ned og spise dette...

...her
 


Så var det tid for å bevege oss inn i butikkene. De har et utrolig utvalg her i NY, men det er nesten litt for stort. Jeg merker jeg mister motet hver gang jeg går inn i en butikk og ser på en plakat at dameklærne alene tar opp tre etasjer. Blir bare til at jeg løper fort igjennom, og dersom det er nboe spesielt som er lett synlig så røsker jeg det med meg. Men med den farten jeg løper gjennom hyllene på, skjer det heller sjeldent. Nok en gang savner jeg å kunne vandre rundt på Storo Storsenter der alt er så forsfriskende"lite". Jeg tror det tok oss fire timer å komme gjennom bare Forever21 og American Eagle, og da vi endelig hadde klart å få Hanna til å forlate AEs barneavdeling, var det rene vektløftingen å få med seg alt dette opp trappene igjen.

På vei tilbake til hotellet, stoppet vi i en skikkelig turistbutikk der veggene var kledd av I <3 NY t-skjorter og hyllene fulle av Frihetsgudinner i alle størrelser og farger.

Da begynte jeg å bli ganske så sliten, og dette var det ansiktet verden fikk se de siste par timene av runden vår. 

Men jeg hadde en kjempefin dag jeg, alt i alt! Det bare tar på å være på shopping så lenge uten å finne noe annet enn et par olashorts og en neglelakk. Men alle dager jeg tilbringer med familien min er jo gode dager.


  2 kommentarer på "TIMES SQUARE"

Stephanie
Man skal ikke klage på shopping. Så lenge lommeboken strekker til har jeg ikke noe problem med store butikker : P

mehehe, men å se på andre shoppe er ikke like gøy.
08.04.2012, 17:16
Miriam Johnson
Så hyggelig at du savner Storo, Andrea!

Hilsen markedskoordinator Miriam
13.04.2012, 10:49 URL: http://www.storostorsenter.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits