Jeg kan ikke tro at familien min lander her, i USA, Arizona, Mesa om bare 2 korte timer! Virkelig, jeg har store problemer med å innse at det faktisk er sant. Det er bare så altfor uvirkelig. Etter åtte måneder skal jeg endelig få se familien min igjen. Det kan da ikke være sant. Men hvorfor sitter jeg her da med en e-post fyllt med flybilletter til nettopp Mesa, Arizona? Det er virkelig helt surrealistisk. Akkurat nå er jeg faktisk overraskende rolig, og har sittet konsentrert og jobbet med en fysikk oppgave i de siste to timene som om det var en hvilken som helst annen dag. Så får vi se hvor mye lenger det varer.

Å finne ord som beskriver hvor mye jeg har savnet dem og hvor stor gleden er for å endelig få lov til å se dem igjen, er en vanskelig, om ikke umulig, oppgave. Jeg gleder meg til å stå å vente på flyplassen utenfor gaten der flyet deres lander. Å se dem komme gående ut av flyet med bagasjen i hendene og med trøtte ansikter etter nesten 19 timer på reise er et scenario jeg spiller om og om igjen i hodet mitt akkurat nå. Jeg lurer på om de har forandret seg mye. Har Eline tatt meg igjen i høyden? Er Hanna ikke lenger den "lille" jenta nå lenger som hun var da jeg dro? Ser mamma og pappa eldre ut? Neida, sikkert ikke. Dere er evig unge dere ;). Mest av alt lurer jeg kanskje på om jeg har forandret meg noe merkbart. Ser jeg eldre ut? Har jeg vokst og blitt høyere? Tørr nesten ikke tenke over det spørsmålet som alle utvekslingselever i USA gruer seg til å spørre; har jeg lagt på meg veldig mye? Men hvem bryr seg vel om det når man kan gi mamma og pappa en klem igjen! 

Nå er det snart tid for å dra og jeg kjenner at hjertet banker litt fortere. Selvom flyet til familien min lander ved midnatt, så har vertsfamilien min vært så utrolig snille og tilbudt seg å kjøre meg til flyplassen for å møte dem. De er virkelig verdens beste! Vet ikke om mange andre vertsfamilier som hadde giddet å gjøre nettopp det. 

Here we go! 

 


  1 kommentarer på "FAMILIEN KOMMER"

Stephanie
oioioi, kos deg masse : )
29.03.2012, 16:20


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits