Dette er desverre det siste innlegget jeg kommer til å publisere om Hawaii. Jeg savner alle de jeg traff den uken jeg var der, og skulle ønske jeg kunne dra tilbake i tid og oppleve alt på nytt. Har på en måte gjennopplevd alt det vi gjorde gjennom å fortelle det til dere, derfor føles det som om jeg skal dra hjem igjen en gang til. Hvis det gir noe mening.

Den siste dagen, etter å ha hiket opp Diamond Head Trail, hadde vi et par timer på stranden før vi spurtet om kapp til hotellet i håp om å være først i dusjen. Noen satset på trappene, mens andre ventet på den evig trege heisen. Da jeg gikk inn døren etter å ha løpt opp trappen, så jeg at rommet var helt tomt så jeg visket lavt til meg selv "Yes!" før jeg ble skremt halvt ihjel da romkameratene mine hoppet ut fra bak døren og skrek som bare det. Åh, hva som skjer når man må dele et rom med to 15 åringer haha. Neida, de var verdens kosligste. 

Etter å endelig ha fått hjertet til å banke i normal takt igjen, kapret meg til å være nummer to i dusjen og slengt på meg kjolen jeg kjøpte på Forever21 (favoritt butikken) et par dager tidligere var jeg klar for å dra. Siste gangen jeg forlot hotellet i en buss med alle de andre for å oppleve noe Hawaiiansk. Se så fin gjengen vår var!fra venstre: Julia (Tyskland), Elise (Norge), meg, Isabelle (Sverige), Julia (Tyskland)fra venstre: Elise, Julia, meg, Frederik (Danmark), Isabelle, Julia, Niclas (Danmark), Jonas (Tyskland) 

Det var dekket med langbord til 1000 mennesker foran hovedscenen, men før det var tid før kveldens buffet var det aktiviteter og photoshoots som sto for tur. Vi flettet kranser av bananblader, kastet spyd, kastet en sten mellom et par metallstopler (utrolig merkelig, men vi gjorde det fordi vi vant et kjede laget av skjell), så på menn klatre i kokostrær igjen og tradisjonelle Hawaiianske fiskere. Utrolig bra opplegg!Visste dere forresten at det faktisk spiller en rolle på hvilken side du setter blomster i håret? Venstre betyr at du er gift eller opptatt, høyre betyr at du er singel, på toppen av hodet betyr at du er forvirret og dersom du setter blomsten bak i midten... Vel, bare unngå akkurat det haha.

Vi ble advart om at det var en tradisjon at de viste frem dyret som skulle bli dagens måltid før buffeten startet, så vi gjemte oss da den delen av programmet stod for tur. Tok oss en liten tur inn i butikken med blomster og t-skjorter istedet for. Under måltidet hadde de et fantastisk show med de beste hula danserne jeg så den tiden jeg var på Hawaii. Vi ble også dratt opp på scenen alle sammen for å lære og danse hula, noe som var så populært at vi ble stående på bakken foran scenen fordi det var så fullt. 

Dette var helt klart en av de mest fantastiske turene jeg noen gang har vært på, og Belo hadde et kjempebra opplegg for oss. Det var ikke et eneste kjedelig eller ledig øyeblikk, og jeg føler at vi fikk opplevd alt det viktigste som forbinder med Hawaii. Anbefaler alle andre utvekslingselever som blir tilbudt denne muligheten å slå til. Du får minner og opplevelser for livet med mennesker som har vært gjennom akkurat det samme som deg de siste åtte månedene. Perfekt kombinasjon, og en perfekt tur! 


  1 kommentarer på "LUAU"

Stephanie
desverre og desverre.. har ikke så mye imot det.. haha, ganske fint vær her hjemme også da, tenk : ) Men ja, som sagt SJALU
27.03.2012, 18:53


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits