Husker dere at jeg fortalte at vi måtte stå opp utrolig tidlig den dagen vi dro til Pearl Harbor? Vel, det måtte vi ihvertfall gjøre for å få så mye tid på stranden som mulig den nest siste dagen i Hawaii. Vi forlot hotellet klokken 7 den morningen, og syv timer senere var vi igjen på bussen på vei mot en av Hawaii's berømte strender.

På vei ut dit ville bussjåføren vise oss et populært utkikkspunkt på øya Oahu. De kaller stedet for Blow Hole på grunn av en stråle av vann som blir skutt ut av lavaklippene. Utrolig vakkert sted!Noen som har sett filmen "50 First Dtaes"? Vel, da husker dere kanskje det akvariet som hoverpersonen jobbet på, og det stedet er faktisk ekte. VI kjørte forbi det da vi var på vei til stranden. 

Så var vi endelig fremme på en strand med de kuleste bølgene jeg har badet i på lenge! Det var en veldig sterk strøm der, så man skulle være forsiktig, men det var allikevel kjempegøy å stupe inn i bølgene eller bodysurfe mot land. 

Det skyet dessverre over den siste timen, så det var nødvendig å pakke seg inn i varmere klær for å ikke fryse ihjel. 

Den kvelden fikk jeg, Isabelle, Julia og Elise matchende henna tattoveringer på vårt besøk nedover hovedgaten etter middag.

  2 kommentarer på "SOL, SOMMER OG STRAND"

Stephanie
snakker vi ekte tattoo eller? mehehe : )

Sinnsykt fin strand! Nesten like fin som sognsvann.. det kan bli noen ville bølger der også når endene dupper hodet sitt ned i vannet helt samtidig liksom..
21.03.2012, 20:54
Andrea
Stephanie: Hahaha, ååh, Stephanie <3
22.03.2012, 15:20 URL: http://andrealoes.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits