På onsdagen var det tid for det jeg hadde gledet med masse til. Vi dro til Hawaii's best kjente snorkel paradis Hanauma Bay. Da ble vi stuet inn i biler som rommet 8 personer og best om å finne oss en buddy som vi skulle holde oss til hele dagen for å skjule det faktum at vi var en gruppe. De er nemlig ikke så veldig glade i grupper der, så vi måtte late som om vi ikke kjente hverandre helt til vi lå på stranden og var klare for å begynne å snorkle. Litt rart. Men totalt verdt det, for fy søren så fint det var der! Akkurat slik jeg hadde forestilt meg at naturen i Hawaii så ut.

Så jeg tok på meg dykkermasken og gjorde meg klar for å vandre, litt klønete på grunn av svømmeføttene, ut i det jeg trodde skulle være et hav av fargerike fisk akkurat som på TV. Det var utrolig mye fisk der også, det var bare det at jeg så veldig mye av den samme fisken. Senere hørte jeg om venner av meg som hadde sett fiskestimer i alle regnbuens farger og skildpadder kun et par meter foran dem. Dessverre tror jeg at jeg og min buddy valgte et litt dårlig sted å snorkle så vi fikk ikke sett like mye som de andre. Men det var fortsatt utrolig mye fisk og helt fantastisk!


I fire-tiden bar det tilbake på hotellet for å krangle om hvem som skulle dusje først. Det var alltid et kappløp opp trappene for å sikre seg badet før de andre for å få lengst mulig tid til å la håret tørke og gjøre seg i stand. Vi dro på shopping på Ala Moana kjøpesenter og spiste middag på Bubba Gump Shrimp. Var litt nedtur at jeg ikke hadde sett filmen Forrest Gump før jeg spiste der, men ting ga litt mer mening da jeg så den på min 5 timers layover i Los Angeles på lørdag. Selve kjøpesenteret var utrolig stort og hadde alt av butikker, men siden Hawaii er utrolig dyrt så kjøpte jeg ikke med meg noe. Utrolig nok.


  3 kommentarer på "HANAUMA BAY"

Mathias Folke Nordby
Ser flott ut og være der :) kos deg videre !
19.03.2012, 07:05 URL: http://folke91.blogg.no/
Stephanie
oi, jeg visste ikke at det var dyrt på hawaii.. Er sånn massasjegreier og sånne ting også dyrt?
19.03.2012, 10:02
Andrea
Stephanie: Jepp. Hawaii er et av de dyreste stedene i USA. Enkelte ting koster like mye som hjemme i Norge, og det sier en del.
20.03.2012, 06:53 URL: http://andrealoes.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits