For love is here and now.
Jeg kan ikke tro at jeg er hjemme igjen fra paradis, og at det høljer ned utenfor. Det regner aldri i Arizona, men selvfølgelig må værgudene slå til dagen etter at jeg kommer hjem fra nydelige Hawaii bare for å gni det inn. Tiden har aldri før gått så fort som den gjorde den fantastiske uken jeg hadde i Hawaii. Å si hade til alle de nye vennene mine i paradis, var nesten like vanskelig som å ta farvel til alle dere der hjemme. Man ble virkelig glad i hverandre etter kun én uke og det ble felt flere tårer da vi dro. Jeg føler meg utrolig heldig siden jeg fikk muligheten til å oppleve Hawaii med den beste gruppen og det beste programmet. Jeg ville ikke ha forandret en eneste ting!

I begynnelsen hadde jeg store planer om å skrive litt til dere hver dag, men etter lange dager fyllt med sol og aktiviteter var jeg rett og slett utslitt da de jagde oss inn på rommene våre klokken halv tolv. Jeg sluknet før hodet traff puten hver eneste dag. Skulle virkelig ønske jeg kunne gå tilbake oppleve alt på nytt. Derfor skal jeg nå gjennoppleve Hawaii med dere ved å skrive om dagene som gikk. 

Beste turen noen sinne!

  1 kommentarer på "MA'ANE'I NO KE ALOHA"

Stephanie
kjipt å reise i så stor gruppe da.. uansett hvilken strand dere velger så vil det alltid være evig mange mennesker deg.. pffft.. ler av min egen tørre humor!

men ja, sjalu som sagt. men jeg skal dit en dag jeg også..

mahalo!

aloha!
18.03.2012, 23:31


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits