Fy søren så utrolig kult dette er! Jeg nyter absolutt hvert eneste sekund med fantastisk koslige folk her på O'hau øya i Hawaii. I dag var den første hele dagen vi hadde, og jeg startet den med å våkne hver halvtime mellom kl.4 og 7 om morningen før jeg ga opp og sto opp. Jet lag. Men det ødela absolutt ingenting!

Etter frokost ble vi delt inn i grupper som skulle gjøre alle aktivitetene i forskjellig rekkefølge. Min gruppe fikk to timer med fritid først, så vi gikk rundt i hovedgaten her og bare så på alt som var av turistsjapper og dyre luksusbutikker.   

Så var det tid for dagens høydepunkt! Surfing er kjempegøy, spesielt ettersom det faktisk ikke er helt umulig å faktsik klare å reise seg opp på brettet og nybegynnersurfe etter bare å ha prøvd et par-tre bølger. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så enkelt å reise seg opp, og gå så lett som det gjorde etterhvert. Nå holdt vi det riktignok til det helt basice, mens instruktørene våre sto på hodet og surfet som om det var like lett som å puste.

Så bar det videre ut på en båttur til skildpadde-revet. Vi satt på en katamaran båt slik at vi hele tiden kunne se ned under oss ettersom det vi satt på ikke var annet enn netting vevet av tykk hyssing. Da vi var ute ved revet fikk vi snorkler, dykkemasker og beskjed om å hoppe uti vannet. Så lå vi der og snorklet i vei og så på tre store havskildpadder svømme bedagelig forbi oss. En av dem var så nære meg at jeg kunne ha tatt på den, men da hadde jeg fått 10 000 dollar i bot. Så nå kan jeg si at jeg har svømt med skildpadder også!

Jeg gleder meg masse til i morgen allerede. Aloha fra Hawaii!


  1 kommentarer på "HAWAII DAG EN"

Stephanie
greit stort surfebrett da! : )
12.03.2012, 23:17


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits