Jeg har aldri sittet bak rattet på en bil før, men det var nødt til å forandres i dag siden jeg hadde min aller første amerikanske kjøretime. Fy søren, jeg var livredd da instruktøren ringte på døren og begynte å spørre om hvor mye jeg hadde kjørt før også videre. "Well, technically I'm not allowed to drive while I am in America, so.....". Men jeg var tydeligvis ikke den eneste som ikke hadde peiling på hvordan det skulle gå. Instruktøren hadde bare hatt syv undervisningstimer før denne, og eksamenen som kreves for å være kjørelærer skulle han lese til i morgen.

Jeg fikk selvfølgelig ikke lov til å kjøre rundt på veiene. Jeg hadde vel endt opp med å bli saksøkt resten av livet fordi jeg totalvraket flere biler. Vi kjørte til en forlatt parkeringsplass i stedet for slik at jeg ikke sto i fare for å skade noen. Så vrei jeg om nøkkelen og kjørte rundt i tre timer. Jeg var helt ekstremt dårlig til å begynne med; jeg fikk ikke til å akselerere forsiktig, bremsen presset jeg hardt og fort ned på og svingene gikk fort og gærent. Men det er vel sånn det er for alle. Håper jeg.

En gang gikk instruktøren ut av bilen for å flytte en kjegle og ba meg om forsiktig å kjøre et par meter fremover, mens han fortsatt var utenfor. Det gikk fint helt til jeg tok feil av gassen og bremsen da jeg skulle stoppe og rykket fremover mot nærmeste tre og fortauskant. Jeg hørte bare "NOOOO!". Men jeg hadde selvfølgelig full kontroll (heh) og fikk stoppet bilen uten problemer da jeg først fant bremsen.

På slutten av timen følte jeg at jeg begynte å få det til, og jeg manøvrerte meg alene gjennom hele parkeringsplasslabyrinten i fem minutter uten instruksjon. OG jeg gjennomførte lukeparkering. Ikke med toppkarakter, men jeg bulket ikke til hverken min eller noen andres bil. Jeg skal ringe i morgen for å bestille min neste kjøretime. Skal nok spørre om å få en annen instruktør. Ikke fordi han ikke klarte å lære meg noe, men at kjøretimer er helt nytt for både elev og lærer virker ikke helt optimalt. Gleder meg til neste kjøretime allerede!
  1 kommentarer på "ØVELSESKJØRING"

Stephanie
hurra for deg som får lappen før meg! Da har jeg personlig sjåfør ! : )
09.11.2011, 11:30


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits